lørdag 24. september 2016

Skedsmo - Årdal 4-0

Etter å ha sett Blaker slå Fet kjørte jeg tvers over Romerike og kom til Skedsmo hvor jeg kjapt lokaliserte stadion og fant meg en plass øverst på en tribune med utrolig irriterende vippete seter.

Omtrent før folk hadde fått satt seg smalt det, og Moldes mål mot Tromsø var ikke lenger det raskeste målet jeg hadde sett i år. Mellom 20 og 22 sekunder tok det fra avspark til ballen var i mål! Skedsmo 1-0.

Etter knappe halvtimen fikk jeg se dagens andre kanonkulemål, da samme mann som hadde scoret 1-0 fikk ballen på halv volley på ca 14 meter, og hamret den så hardt inn at nettet sto som et kremmerhus bak Årdals keeper (Som for øvrig er den eneste jeg har sett spille med keeperhjelm på dette nivået).

Av mystiske grunner fant dommeren ut at Årdal ikke skulle få ta en corner de fikk 1:30 på overtid i første omgang, så han blåste av etter først å ha pekt på cornermerket.

Etter et kvarter av andre omgang scoret så hjemmelaget nok en gang, og resignasjonen begynte å bre seg blant gjestene.

Ti minutter før slutt fikk vi så en merkelig situasjon. Dommer blåste av fordi en spiller fikk en smell i hodet og gikk i bakken. Han viftet umiddelbart etter assistanse fra benken, og Årdals trener tok med en vannflaske og begynte å gå inn på banen. Dommer ba ham skynde seg, han økte tempoet, men da satte spilleren seg opp og viftet ham tilbake. Han snudde og begynte å gå mot benken, men dommer ropte da på ham og ba ham komme likevel, han snudde nok en gang, men spilleren reiste seg og viftet ham nok en gang tilbake mot benken. Etter en kjapp prat mellom spiller og dommer slapp treneren å snu flere ganger, og spilleren slapp å forlate banen før kampen ble gjenopptatt.

4-0 kom så fem minutter før full tid, etter en merkelig situasjon hvor keeper var helt ute i hjørnet av sekstenmeteren. Dette ble også sluttresultatet, men til tross for et resultat det lyser utklassing av, så var ikke kampen så enveiskjørt som det kan virke. Årdal hadde blant annet to skudd i tverrliggeren, og med litt marginer på sin side kunne det vært en ganske annen kamp. Det var likevel helt fortjent at alle tre poengene ble igjen på Skedsmokorset.

Flere bilder fra kampen finner du på facebook.