søndag 25. juni 2017

HamKam - Alta 2-1

Etter endelig (Bare to måneder forsinket) å ha fått sommerdekk på bilen tok jeg turen nordover til Briskeby stadion for å se andredivisjons kanskje aller fineste stadion.
Hjemmelaget hadde noen store sjanser (blant annet et skudd i tverrliggeren) i første omgang, mens gjestene fra nord hadde et par-tre halvsjanser, men likevel sto det 0-0 da lagene gikk til pause.

I pausen begynte det å regne, og dette var nok en av de sureste fotballkampene jeg har vært på værmessig til å være slutten av juni! Et kvarter ut i omgangen ble «Mjøsas Beckham» byttet ut, og etter 68 minutter kom endelig det første målet, til flesteparten av de frammøttes (Jeg talte et sted mellom 4 og 9 bortesupportere) store frustrasjon til gjestene.

Alta kunne likevel ikke feire lenge. Nesten umiddelbart etter kampen var satt i gang igjen utlignet de hvit/grønne, og noen minutter senere fikk de også et straffespark!

En jevnt over svært god Daniel Rojas i Alta-målet klarte på mesterlig vis å redde straffesparket, men prestasjonene både hos Rojas og de TO på første stolpe på hjørnesparket som fulgte var ikke like mesterlig, og plutselig hadde hedmarkingene snudd kampen!

De siste minuttene presset Alta voldsomt på for utligning, uten å lykkes, og flesteparten av de 1502 tilskuerne kunne gå fornøyde hjem!

Fin tur til Hedmark, men grusomt å betale 150 kroner for andredivisjonsfotball!

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.