mandag 19. juni 2017

Skedsmo - TIL 2 (5-2)

I strålende solskinn plukket jeg opp slasken Jonas Klingan Olsen på Grorud T-banestasjon og tok turen til Skedsmo for å se tredjedivisjonskamp.

Fra avspark fikk vi se to ganske gira lag, men det ble tidlig klart at Tromsøs unggutter nok lå noen trinn bak Skedsmo-karene hva angår fysikk.

Etter et kvarters spill kom ettermiddagens første mål, på hjørnespark for hjemmelaget, og etter dette var det egentlig aldri noen spenning i kampen. 2-0 kom etter 35 min, på en situasjon der de for anledningen blåkledde nordfra stort sett sto og så på at Skedsmos spillere angrep, før det fem minutter før pause ble tent et ørlite håp blant bortesupporterne (dvs meg) da TIL klarte å få en redusering.

Det var nok likevel Skedsmo som hadde brukt pausen best, for alt tre minutter etter pause sto det 3-1, også det på hjørnespark, og da hadde også TILs keeper på mesterlig vis avverget en situasjon der en av de hvitkledde kom alene gjennom mot ham.

Litt trøbbel med lystavla
Etter 55 minutter kom så kveldens fjerde hjemmemål (som også var det tredje på corner, noe å trene på å avverge på TIL2-treningene framover kanskje?), før nummer fem kom knappe ti minutter før slutt. Det ble da en fattig trøst at TIL 2 fikk et mål til på overtid, så sluttresultatet ble 5-2.

Turen gikk så rett hjem for en trist affære i Eliteserien på TV, hvor A-laget til TIL fikk samme målforskjell mot seg fra Molde.

Flere bilder fra kampen kan du se på Facebook.