mandag 7. august 2017

Skjetten - TIL2 1-2

Lett sultefora på fotball etter sommeren hadde jeg oppfordra Isbergets medlemmer på østlandet til å komme til Skjetten på mandagskamp.

Etter at jeg fem minutter før avspark var alene på tribuna (med unntak av dommerobservatøren som understreket at han neppe hadde tatt turen om han ikke måtte), kom det like før avspark noen lokale helter, samt ytterligere tre bortesupportere.

Gjennom tidvis ganske tette regnbyger (og bare én paraply på deling) fikk vi se et TIL-rekruttlag som gjennom hele omgangen var klart best, og det var helt fortjent da man fikk kranglet inn et mål (tror det var et selvmål) drøye fem minutter før pause.

Pausen ble benyttet til en visitt i kiosken for å varme seg litt med pølser og vafler, og la seg imponere over at kiosktilbudet var fullt på høyde med hva flere Eliteserie-klubber kan tilby bortesupporterne!

I andre omgang var Skjetten, som nylig hadde signert den gamle Lyn-kjempen Stanley Ihugba langt mer aggressive, og like før Isbergets seksjon ble styrka med to personer til på tribuna måtte TIL-keeper Erlend Jacobsen levere en kjemperedning for å holde på ledelsen. (Videoen under har ingenting med det å gjøre, men bør ses (med lyd) pga en kommentar fra supporterlegenden Leif)

Etter 73 minutter fikk endelig TILs gode Gerkondani hull på sin personlige byll, og kunne feire dobling av ledelsen. Etter dette gikk lufta mer ut av hjemmelaget, og det ble ikke noe bedre da de også fikk en mann utvist. De grønnkamokledde fikk likevel et reduseringsmål på overtid, men dommeren blåste av like etterpå så det endte 1-2.

Isbergets frammøtte fikk altså for første gang i år feire en seier på Romerike sammen med spillerne, som fikk klar beskjed om å dra hjem og fortelle A-lagsspillerne hvordan det skulle gjøres foran onsdagens cupoppgjør.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.